Tarieven

Wij leveren een hoge kwaliteit van dienstverlening tegen een uiterst scherpe prijs. Onze voornaamste doelstelling is om u als klant tevreden te maken en daarmee een hoge mate van klantenbinding te bevorderen. Onze prijsstelling is dus niet gebaseerd op een hoge winstmarge maar op een hoge mate van klantenbinding. Dat is onze kwaliteit.

Voor gevestigde ondernemers

De prijs van uw dienstenpakket is gebaseerd op de hoeveelheid werk die u door ons wilt laten uitvoeren waarbij we voor een eenmanszaak of ZZP-er rekenen met een richtprijs van € 80,- ex btw per maand. Voor een VOF geldt een richtprijs van € 100,- ex btw per maand en voor een kleine BV (maximaal 4 personen) hanteren we een richtprijs van € 150,- ex btw per maand.

Alle hiervoor genoemde prijzen zijn gebaseerd op een standaardpakket (verwerking van een standaard aantal bank- en kasmutaties, inkoop- en verkoopfacturen en btw-aangifte).

De uiteindelijke prijs per maand zullen we in gezamenlijk overleg met u vaststellen en jaarlijks indexeren volgens de geldende jaarlijkse indexering.

Voor startende ondernemers

Voor startende ondernemers gelden de bovengenoemde prijzen pas na 1 jaar. In het eerste jaar van uw onderneming zullen wij  u tegemoet komen met een starterskorting variërend van 10%  tot 25% (afhankelijk van de keuze van de door u gewenste diensten).

Voor particulieren

Voor hulp aan u, als particulier, bij het aanvragen van toeslagen of andere (Belasting)zaken berekenen we u een uurtarief van € 40,- ex btw.  In bijzonder gevallen kunnen we hier eventueel in onderling overleg van afwijken.

Voor een aangifte Inkomstenbelasting berekenen we u een vast bedrag van € 40,- ex btw (voor een gezamenlijke aangifte van beide partners) en een vast bedrag van € 25,- ex btw voor een individuele aangifte. Voor een bezoek op uw locatie binnen Almere rekenen we geen extra kosten. Buiten Almere berekenen we een klein bedrag aan reiskosten in onderling overleg.

Voor 65+ senioren

Voor hulp aan u, als 65+ senior, berekenen we bij het aanvragen van toeslagen of andere (belasting) zaken een tarief van € 25,- ex btw per bezoek. We kunnen u tegen hetzelfde maandtarief ook maandelijks behulpzaam zijn bij het verrichten van uw maandelijkse betalingen. Voor een bezoek op uw locatie binnen Almere rekenen we geen extra kosten. Buiten Almere berekenen we een klein bedrag aan reiskosten in onderling overleg.