Diensten voor particulieren


RoVos Administratie biedt voor particulieren haar diensten aan voor:

Hulp bij uw aangifte Inkomstenbelasting

Voor uw jaarlijks terugkerende aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij u tegen een zeer aantrekkelijk tarief behulpzaam zijn. Wij rekenen voor een Inkomstenbelastingaangifte een tarief van € 40,- ex btw voor een gehuwd of samenwonend stel. Voor alleenstaanden rekenen we een tarief van € 25,- ex btw. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier voor particulieren op deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvragen van uw Toeslagen

Voor het aanvragen van uw Toeslagen (Zorgtoeslag, Kindgebonden Budget, Huurtoeslag
en Kinderopvangtoeslag) kunt u RoVos Administratie ook inschakelen. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier voor particulieren op deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Controleren en wijzigen van uw Toeslagen

RoVos Administratie kan op basis van uw actuele jaaropgaven uw lopende Toeslagen beoordelen op juistheid.
De Belastingdienst verstrekt uw Toeslagen voor dit jaar op basis van de door u eerder ingeschatte gegevens van uw inkomen en huurkosten/kinderopvangkosten of op basis van oudere jaaropgaven.
Het verdient aanbeveling om dit elk jaar aan het begin van een jaar (nadat u de jaaropgave van het voorgaand jaar heeft ontvangen) even grondig na te kijken.

Hierdoor voorkomt u nare verrassingen achteraf als blijkt dat uw inkomen een stuk hoger is uitgevallen dan het inkomen waarop de berekening is gebaseerd.

U kunt eveneens alsnog tijdig een correctie indienen wanneer blijkt dat uw jaarinkomen lager is uitgevallen dan het inkomen waarop de berekening is gebaseerd. In dat geval is dat in uw voordeel en krijgt u alsnog waar u recht op heeft. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier voor particulieren op deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bezwaarschriften en betalingsregelingen

RoVos Administratie kan u ook behulpzaam zijn bij het indienen van bezwaarschriften of het treffen van betalingsregelingen met overheidsinstanties (Belasting en Gemeente). Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier voor particulieren op deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hulp bij uw privé administratie

Voor het uitzoeken en ordenen van uw prive administratie kunt u ook gebruik maken van de diensten van RoVos Administratie. Aanmelden hiervoor kan via het aanmeldformulier voor particulieren op deze website. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Discretie en bezoekmogelijkheden

RoVos Administratie garandeert u volledige discretie tijdens en na het uitvoeren van haar diensten voor u. Wij kunnen desgewenst bij u langs komen. Binnen Almere rekenen we hiervoor geen kosten en buiten Almere rekenen we een kleine reiskostenvergoeding welke vooraf met u besproken wordt. U kunt uiteraard ook op kantoor langs komen.

Tarieven

RoVos Administratie rekent een uurtarief van € 40,- ex btw. In overleg met u kunnen we ook een vooraf vastgestelde prijs hanteren op basis van de te verrichten werkzaamheden rekening houdend met uw wensen en budget.